2018-05-30 05:57:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ne hozzon ma végleges döntéseket

Napi horoszkóp május 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma a Merkúr belépett az harmadik sorsterületére az Ikrek jegyébe, innen érezteti hatását, aminek következtében az észjárása hirtelen felélénkül, és igen aktívvá válik. A mai nap mindenféle szellemi tevékenységekre nézve teljesen alkalmas. Ugyanakkor túl gyorsan peregnek most az események ahhoz, hogy végleges döntéseket hozzon.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Az ön kettes sorsterületét foglalja el most a Merkúr és a Nap is, a mai napját mindenképpen leköti a pénzkereseti lehetőség. Egész nap azon járatja az agyát, hogyan tudna még több pénzt keresni. Van is néhány ötlete, amit feltétlenül szeretne feletteseivel megbeszélni, hogy milyen esélyt látnak ezeknek a javaslatoknak a megvalósítására.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Nap és a Merkúr az ön jegyében tartózkodik, alapból is lázasan pörög az elméje, de most hatalmas szellemi munkabírása van. Szívesen fogadja ma az új kihívásokat is.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Önt a saját jegyében látogatta meg a Vénusz, ezért ön rendkívül kellemes hangulatban van, az estét jó társaságban tölti, ahol valószínűleg önre köszönt a szerelem. Az illetőt lehet, hogy már ismeri, de ma rádöbbennek, hogy több van önök között, mint barátság: ezt a kedves partnert nem szabad elengedni!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A mai napon megfordul a fejében, hogy eladja az ingatlanát, vagy kibővíti, egyszerűen nagyobb életteret szeretne kialakítani magának. Ma jó ötletei lehetnek ezzel kapcsolatban!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Pont most, amikor annyi munkája lenne, hogy nem lát ki belőle történik önnel ilyesmi: valamilyen lázas, fertőzéses betegséget szedett össze. Valamelyik kollégájától segítséget kell kérnie!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ezen a csodálatos napon ön hajlamos lustálkodni, szívesen törődik egy kicsit magával, sőt meglátogathatja a fodrászát is. Befektetésre nézve kedvező a mai nap, de főként társasági életre, menjen el egy kiállításra, egy múzeumba, vagy csak szórakozzon a barátaival.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Jupiter hátráló mozgást végezve már egy idő óta az ön jegyében tartózkodik, emiatt túl sok ideje van a töprengésre. A jelenlegei helyzetével minden rendben van, ön mégis szorongós hangulatban lehet.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A mai nap nem alkalmas arra, hogy fontos döntéseket hozzon. Készüljön rá, hogy később újra kell értékelnie a feladatokat, álmatagnak érzi magát, legszívesebben félrevonulna a többiektől. Bármi történik is most, legyen annak tudatában, hogy most rosszul értékelheti a helyzeteket.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ön már nem érzi jól magát jelenlegi otthonában, ezért most a költözést fontolgatja. Sajnos ennek megoldására még várnia kell!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma az élére kerülhet egy csoportnak vagy átveszi az irányítást valakitől. Mindaddig, amíg tekintettel van másokra, a dolgok gördülékenyen fognak haladni. Így is támadhatnak azonban konfliktusok a mai napon, ha lehet, győzze le agresszióját és járjon el tisztességesen, mert másként nem jut előrébb.
 

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma nagyon rá van hangolódva mások lelkivilágára, még a szokásosnál is érzékenyebb lehet. Kedvére lehet egy szép környezet, egy szép könyv vagy egy gyönyörű műalkotás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: